♥ halv åtta hos laura






Hej dagboken. Halv åtta hos Laura igår. Tusen och en natt tema. Min arabic girl bjöd på arabisk mat och vi fick låna kläder. Toppen kväll med mina bästa.


♥ halv åtta hos mig




Hej dagboken. Här är bilder från i fredags när jag hade halv åtta hos mig. Har världens bästa vänner.

♥ härliga lediga dag



Hej dagboken. Idag har jag varit ledig. Riktigt välbehövligt och skönt. Tidigt i förmiddags åkte jag in till stan och köpte material på Panduro till mina 'halvåtta hos mig' inbjudningskort. På fredag är det min tur att vara värdinna. Så jag har fixat klart korten nu och de blev faktiskt helt okej.

Nu ikväll ska jag fortsätta att plugga spanska. Har prov imorgon och på fredag. Buhu.

♥ follow your heart



♥ here comes the snow


Hej dagboken. Idag är det jättekallt ute. Snart är det vinter på riktigt. Jul. Snö. Min födelsedag.


♥ Skansen Kronan





Hej dagboken. Umgicks med finaste Linnea hela förmiddagen och eftermiddagen. Vi tog en promenad till stan, till Skansen Kronan och genom Haga. Så otroligt mysigt och givande att umgås med en person som allt ger mig energi. Uppe vid Skansen Kronan knäppte jag några bilder som jag blev nöjd med, var tyvärr inte det bästa vädret. Kallt och grått. Som tur var hade jag min nya vinterjacka så jag frös inte så mycket.


♥ söndagsmiddag på Kök'et




Hej dagboken. Vid fyra tiden åkte jag och mamma till min syster i Borås. Vi åt på mysiga Kök'et, en god söndagsmiddag med vitlöksbröd till förrätt och fläskfilé till huvudrätt. Ett toppen sätt att avsluta en gosig helg på.


♥ världens finaste vän



Hej dagboken. Ska tillbringa min söndag men en av mina absolut bästa vänner. Linnea. Bilderna ovan är från våran konfirmation 2009. Sjukt vad tiden har gått fort. Och vad vi har förändrats.

♥ wherever you will go


♥ en lördag på stan




Hej dagboken. Fem timmar på stan. En jacka rikare. Ett nagellack rikare. Och en nyklippt Moa.
Toppen toppen toppen!


♥ laura och matilda



Hej dagboken. Redan stor skillnad på längd. Blev inte bättre när jag tog på mig dryga 10cm klackar.
Puss lillen!


♥ halv åtta hos filippa






Gårdagen leverarade med god mat. Plus mina finaste vänner. Ni är bäst.


♥ tänd ett ljus för dem du tänker på




♥ tre rätter med mat

♥Hej dagboken. Då var det dags för nästa 'halv åtta hos mig'. Denna gång är det Filippa som är värdinna, som har gjort en helt underbar meny. Den är dock vädligt hemlighetsfull så det ska bli spännande.

Fick inbjudan och meny i veckan, och den är så fin. Har en aning ångest inför nästa vecka när jag ska göra min, jag måste ju göra en bättre, godare, snyggare och kreativare inbjudan än Mimmi & Filippa. Vinnarskalle hej hej.





♥ 11-11-11 11:11




Speciell dag. Idag den 11-11-11 vigdes 11 par i Domkyrkan klockan 11:11
Jag var där en stund och kikade. Så otroligt vackert och framförallt speciellt.


♥ göteborg i mitt hjärta


♥ göteborgs tingsrätt

Idag har vi varit på en förhandling på Göteborgs Tingsrätt,
en 17-årig tjej som hade blivit tagen för rattfylla. Riktigt interessant. Jag har haft funderingar på att bli advokat, men nu föll även tankarna på domare. Verkar som ett varierande jobb och framförallt roligt. På onsdag ska jag och Theresia tillbaka för att titta på någon ny spännande förhandling, vi vill se och höra något skrämmande. ♥






1. tvillingsyster hanna och jag 2. världens bästa laura
3. mina finaste vänner; theresia, theodora, laura & hanna


Den sanna sanningen

weheartit.com


♥ tre goda ting

Hej dagboken. Här kommer tre bra och roliga saker som hänt idag.

1. Min optiker ringde och sa att mina glasögon var färdiga. Så snabb som jag var skyndade jag mig ner till stan för att hämta det. De är så sjukt snygga och sitter som ett smäck. Det var dagens första bra sak.

2. Idag har jag skrivit in mig på körskolan. Göta Lorensberg bilskola. Det känns pirrigt, men jättekul. Så på tisdag har jag min första lektion klockan halv nio. Jag längtar längtar längtar!

3. Den tredje saken är nog den godaste gärningen jag gjort på riktigt länge. På vägen hem från stan mötte vi en uteliggare. Han frågade om pengar för att köpa mjölk och bröd, vi hade tyvärr inga. Så istället gick vi och köpte till honom. Han fick en liter mjölk, en brödlimpa, ost och choklad. Han blev så överlycklig och tackade oss tusen gånger om. Det känns så bra när man gör något bra.


ett kort jag tog med min gamla kamera för ett årsedan


♥ lilla fina hjärta


Hej dagboken. Jag känner mig otroligt kreativ denna höst. Mörker
behöver inte betyda depression. För mig betyder det glädje just nu.
Och att fota med min simpla kamera är kanonbra för att få upp humöret.


♥ före och efter



♥ härlig dag på stan med mina fina

Hej dagboken. Har haft en härlig dag på stan med storasyster Malin, Emilia, Moa och Linus. Vi letade efter en frisör till Linus och efter en stund hittade vi äntligen ett perfekt ställe. Så med ny frisyr blev han den sötaste killen.

Känner mig en aning seg idag. Har varit förkyld hela veckan och den har inte blivit bättre. Ont i halsen, men jag antar att det går över i graven. Nu ska jag ut och övningsköra, har inte blivit av på jättelänge så vi får väl se hur detta kommer gå. Emilia har åkt hem nu, buhu men snart ses vi igen.



♥ skål till den galna kvällen

Hej dagboken. Gårdagen var mer än toppenbra. Först god middag hemma, och världens godaste efterrätt som jag och Emilia gjorde. Gino med glass blev det som jag hade tänkt. Runt halv elva tiden åkte vi in mot stan och mötte upp min systers kompis Janni. Vi fick till Chez Amis, tog några cider och hade det gött. Sjung i schlagerbaren framåt natten och vid två tiden tog vi våra ben hemåt. Tio av tio till kvällen.




♥ linus



min finaste "lillebror" tidigare idag


♥ lördag 5 november

Hej dagboken. Min förkylning under natten har blivit värre. Buhu. Fast jag är glad iallafall, för denna dagen kommer bli toppen. Min bästa barndomsvän Emilia kommer med familj till Göteborg idag. Ikväll blir det ännu en trerättersmiddag, jippi vad gott. Under dagen blir det förhoppningsvis en liten runda på stan och vi ska även fixa efterätten tills ikväll. Vi har pratat om att göra pannacotta, men jag kom på idén att göra gino för det är lite enklare.

Ikväll kommer även min storasyster till Göteborg. Ska bli mysigt. Ikväll ska vi gå ut, plus min systers kompis. Hoppas verkligen att jag känner mig piggare ikväll och att min hosta har försvunnit då. Så att jag kan ha kul ikväll.


Jag, min storasyster och Emilia på Ramberget, maj 2010
Jag älskar er mina fina!


♥ vi e vänner, vi e friends





jag och bästa Josephine fredagen 4 november


♥ halv åtta hos mimmi







Goaste vännerna. Godaste maten. Gosigaste kvällen.


♥ classy three-course dinner

Hej dagboken. För några veckor sedan kom jag och mitt tjejgäng ifrån klassen på att vi ska börja ha 'halv åtta hos mig'. Precis som i programmet ska vi laga en trerätters middag och sedan ska vi poängsätta. Först ut är Mimmi.

I veckan fick jag en superfin inbjudan hemskickad. Ska det vara så ska det vara ordentligt och stilfullt. Nu ikväll sitter jag alltså på en trerättersmiddag med några av mina närmaste vänner. Har längtat efter denna kvällen hela veckan och det ska bli så roligt.





♥ we had a lovely day

Hej dagboken. Har nog haft den mysigaste dagen på riktigt länge. Min bästa Josephine är hos mig och idag har vi bara haft en gosdag. En liten fotosession och fika på min stora balkong. Vi kom på den utsökta idén att äta kladdkakasmet, grädde och varma bär. Bättre kunde det inte bli. Toppklass på denna för- och eftermiddag.





♥ please color my body


♥ you can count on me, and i'll be there

Hej dagboken. Det har varit fullt upp hela dagen lång. Åkte hem till min vän Victor i förmiddags och tillbringade hela för+eftermiddagen där. Filmtittande och FIFA spelande.

Ikväll kommer min finaste vän Josephine, vilket ska bli hur mysigt som helst. Saknar henne så mycket, även om vi sågs för några dagar sedan. Torsdagskvällen erbjuder myskväll och vi får se vad morgondagen har att erbjuda till oss två flickebarn.

Idag har jag ej fotat någonting med min nya fina kamera och nu är det inte så bra ljus ute för de bilder jag vill ta. Så jag får ordna lite fotosession imorgon om vädret tillåter.


bild på mig och Josephine från U-hamn 4 juni 2011


♥ show me your happy smile


♥ well I look like a nerd, but I like it

Hej dagboken. Jag har jag beställt nya glasögon och jag känner mig super nöjd. De jag har på mig på bilderna är endast en kopia så att jag kunde prova hur det kändes. Och det känns toppen. Tandställning, glasögon och plugghäst. I like it.



♥ you had my heart inside of your hand

Hej Dagboken. Idag är det den andra november och jag är riktigt glad. Snart ska jag åka ner till stan för att gå till min optiker. Min syn har förändrats sjukt mycket under ett halvår, och inte till det bättre. Buhu.

Efteråt ska jag träffa min fina vän Kristina. Jag har planerat in Halloweenmys idag, med familj och min vän. Skära ut pumpor, baka goda saker och titta på någon kuslig film.

Här nedan är tre nytagna bilder (enbart för din skull bästa Ebon). Jag är en ny kamera som jag försöker klura ut alla inställningar på för att få det så bra som möjligt. Trodde aldrig att en simpel digitalkamera kunde ha så många olika funktioner.



Skjorta ifrån Gina Tricot och byxor ifrån Zara.


♥ världens bästa vän

















Jag är bäst. Och du är bättre.


RSS 2.0